Nieuwsberichten

Aluchemie is een dynamisch bedrijf dat voordurend werkt aan verbetering van haar productieprocessen en prestaties. Het delen van deze informatie met de omgeving vormt een onderdeel van het Aluchemie beleid.

 • 19.09.18

  Onderhoudsstop oven volgens plan verlopen

  De onderhoudsstop en het uit bedrijfnemen van de oven op 18 september 2018 is volgens plan verlopen. Om 20 uur op dezelfde dag is de oven weer in bedrijf genomen.

   

 • 17.09.18

  Onderhoudsstop bij Aluchemie 18 september 2018, mogelijk rook zichtbaar

  Aluchemie produceert in Botlek, Rotterdam koolstofanoden die worden gebruikt bij de productie van aluminium bij klanten in Europa en Noord Amerika. Deze anoden worden ‘gebakken’ in de bakovens op het terrein. Tijdens dit productieproces komen rookgassen vrij, die worden gereinigd in rookgasreinigers.

   

  Op 18 september 2018 wordt één van de ovens uit bedrijf genomen voor onderhoud. Tevens wordt de aan deze rookgasreiniger 5 verbonden oven 7 stopgezet gedurende deze periode. Het uit bedrijf...

 • 21.11.17

  22 november 2017 uitbedrijfname ovens- mogelijk rook zichtbaar

  Aluchemie produceert in Botlek, Rotterdam koolstofanoden die worden gebruikt bij de productie van aluminium bij klanten in voornamelijk Europa en Noord Amerika. Deze anoden worden ‘gebakken’ in de bakovens op het terrein. Tijdens dit productieproces komen rookgassen vrij, die worden gereinigd in rookgasreinigers, waarbij de nieuwste technologieën worden toegepast.

   

  22 november 2017 gaan de bakovens ongeveer 12 uur uit bedrijf in verband met het aansluiten van een nieuwe gasleiding. Het uit...

Artikel 1 tot 3 van 71

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >

Alle berichten