Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring
- Aluchemie website

Aluchemie is lid van de Rio Tinto Alcan Groep
www.riotintoalcan.com

Gebruiksvoorwaarden

Alle informatie op deze website wordt uitsluitend ter informatie beschikbaar gesteld. Aluchemie heeft redelijke inspanningen verricht om te zorgen dat de informatie op de website van Aluchemie accuraat is op het moment van verschijnen. Er kunnen echter onbedoeld onjuiste gegevens vermeld staan, waarvoor Aluchemie zich verontschuldigd.

Aluchemie geeft geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook over de informatie die op haar website of via hyperlinks of andere items gebruikt zijn, hetzij direct of indirect van de website van Aluchemie. Aluchemie behoudt zich het recht voor om wijzigingen en correcties op elk gewenst moment uit te voeren, zonder voorafgaande kennisgeving.

Door het bezoeken van deze website gaat u ermee akkoord dat Aluchemie niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden of voor een directe, bijzondere, indirecte of gevolgschade of verliezen, of enige andere schade of verliezen van welke aard dan ook ten gevolge van welke oorzaak dan ook door het gebruik van de informatie ofwel verkregen direct of indirect van of via de website van Aluchemie. Alle beslissingen op basis van deze informatie zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de bezoeker.

Privacyverklaring

Alle informatie die u hebt verstrekt via deze website wordt uitsluitend gebruikt door Aluchemie om uw huidige vraag te beantwoorden of voor een gewone mailinglijst waarvoor u uw gegevens heeft verstrekt. De informatie zal niet worden doorgegeven aan iemand buiten  Aluchemie voor enig ander doel, behalve met de geselecteerde derde organisaties die kunnen worden verzocht om ons te helpen u te voorzien van de informatie, goederen, producten of diensten die u hebt aangevraagd. Indien nodig kunnen, om uw aanvraag te kunnen beantwoorden, de door u verstrekte gegevens worden doorgegeven aan een Rio Tinto kantoor wereldwijd. Door het versturen van deze informatie aan ons gaat u akkoord met het feit dat de persoonlijke informatie die hierin is opgenomen wordt overgedragen binnen de Rio Tinto Group wereldwijd en wordt verwerkt door de Rio Tinto Group voor deze doeleinden. Wij gebruiken cookies ("web analyse" cookies) om gebruikspatronen bij te houden om onze site te kunnen verbeteren en beheren. We gebruiken deze informatie niet ten behoeve van advertenties of ander promotiemateriaal. We slaan ook uw domeinnaam en IP-adres automatisch op wanneer u inlogt op onze site, maar deze informatie identificeert u niet als individu, maar slechts de computer die u gebruikt om de site en uw geschatte geografische locatie te bekijken.

Links naar derden

Deze website bevat links naar informatie die gehost wordt op andere internet sites, die worden onderhouden door derden. Aluchemie is niet verantwoordelijk voor de inhoud die wordt geleverd door derden.

Updates

Aangezien we onze Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring regelmatig bijwerken, kan deze informatie aan verandering onderhevig zijn. Indien nodig zal een herziene versie  worden geplaatst op onze website waarin alle wijzigingen zijn verwerkt. Wij raden u aan regelmatig de website te bezoeken om het meest recente beleid te zien.

Neem contact met ons op

Indien u een vraag of klacht heeft over deze website, neem dan contact met ons op.

Laatst bijgewerkt: 02 februari 2012